دخالت در سیاست مشی اصلی علامه مجلسی بود

حجت الاسلام والمسلمین مهدی طائب، استاد حوزه و دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا به بررسی ابعاد علمی و عبادی علامه مجلسی پرداخت و گفت: علامه مجلسی را در مرحله نخست باید یک عالم عابد و زاهد دانست که عمر خود را در طاعت عبادت خدا گذاشت و یک لحظه از یاد او غافل نشد.
وی ادامه داد: علامه مجلسی عارف وارسته و دارای تقوا و ورعی در حد اعلا بود و در زمان خودش نظیر نداشت و با اینکه دسترسی به مناسب دنیایی داشت، ولی اهل ریاضت و دنیاگریزی بود و توجهی به دنیا نمی‌کرد.

این استاد حوزه و دانشگاه، بعد علمی علامه را بسیار زیاد و پر برکت دانست و اظهار داشت: از دیگر جنبه های تعریفی علامه، مجاهدت علمی او در دوران صفویه بود که توانست معارف اسلامی را جمع آوری کند و سروسامان دهد و در این جنبه نبوغ خاصی از خود نشان داد.

وی ادامه داد: علمای زیادی در طول تاریخ بوده‌اند اما به پای کوشش علامه مجلسی نمی‌رسند، زیرا وی علوم اسلامی را از انهدام نجات داد و یک آسمان پرستاره برای دنیای اسلام بود و فقط بحارالانوار وی یک کتابخانه عظیم اسلامی است که همه معارف در ان گنجانده شده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین طائب، دخالت در سیاست را مشی اصلی علامه مجلسی برشمرد و تصریح کرد: علامه در حاکمیت دوران خود اثرات زیادی گذاشت و در دوران او بود که مذهب شیعه در ایران رسمی شد و حاکمیت را به طرف اسلام و تشیع سوق داد.

وی در پایان ابراز داشت: علامه معتقد بود که سیاست از دین جدا نیست و با تلاش خود عدالت و فرهنگ اسلامی را در دوران خود ترویج کرد و یک پیام مهم برای همه عالمان داشت که نباید از کوشش علمی فروگذاری کرد و تا پایان عمر باید به جهاد علمی ادامه دهیم./978/ت302/ی
/ پايان خبر /